Stranden

Det store trækplaster i hele sommerperioden er den gode strand. På gode dage vrimler det med børn og voksne, som nyder badelivet.

Stranden har i snart mange år været tilkendt blåt flag, hvilket betyder, at den lever op til internationale krav til vandkvalitet, sikkerhed, service og miljøinformationer.

Liv langs kanalen

Der er også rige muligheder for et cafebesøg eller et lækkert fiskemåltid på de udendørs terrasser langs kanalen.

Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum

Museet holder åbent i juli og august. Desuden har museet en glimrende hjemmeside med fortællinger om Karrebæksminde.

Campingmuligheder

Der er to campingpladser i området.

De Hvide Svaner ligger nordligst i vores område, ud til Karrebæk Fjord, og Enø Camping ligger tæt på stranden syd for broen.

Der er også muligheder for bed&breakfast, og endelig kan man jo leje et sommerhus.

Lystbådehavne

Naturligvis er der også faciliteter for lystsejlere. Vi har tre større lystbådehavne lige omkring kanalen, alle med plads til gæstesejlere.

Desuden ligger Christian Sørens havn inde i fjorden – et idyllisk sted, som kan opleves ved en vandretur langs fjordkysten.

Karrebæksminde Vinterbadeklub – Isfuglen

Vi har naturligvis også en vinterbadeklub, som har gode faciliteter med omklædning, sauna og trappe ned i vandet umiddelbart efter broen. Selv om man ikke er medlem, er det muligt at komme som gæstebader i åbningstiden.

Årlige begivenheder

Sct. Hans fejres med livekoncert og stort, flydende bål på kanalen. Den dag er der ekstraordinært mange mennesker i Karrebæksminde, så pladserne foran scenen og på begge sider af kanalen er tæt besatte.

Fiskernes kapsejlads afholdes hvert år 2. søndag i juli. Det har man gjort i næsten 100 år, og hvert år er det en folkefest med udsmykkede både, musik og mange tilskuere.

Karrebæksminde Triatlon er blevet et stort tilløbsstykke med mere end 1000 deltagere. Det er faktisk Sydsjællands største triatlonstævne, hvor deltagerne prøver kræfter med en kvart jernmand. Løbet afholdes første lørdag i juni måned.

Danmark Dejligst er en årligt tilbagevendende open-air musikfestival med gratis adgang. Den afholdes på campingpladsen “De Hvide Svaner” i juli måned.

Se flere oplevelser på Karrebæk og Karrebæksminde Erhvervsforenings hjemmeside, som findes under Link.